top of page

(ALT)VIOOLLES

Al meer dan 10 jaar geeft Lisa altviool- en vioolles aan alle leeftijden en alle niveaus. Gedurende haar master altviool aan het Conservatorium van Amsterdam volgde ze extra vakken van de master 'Instrumental and Vocal Learning & Teaching' aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Vanaf 2020 is zij als hoofdvakdocent altviool verbonden aan Fontys Academy of the Arts, het conservatorium in Tilburg. Sinds 2013 geeft Lisa altviool- en vioollessen op alle niveaus aan iedereen vanaf 4 jaar.

LOCATIES

CULEMBORG

Priveles

Ben je een jong altviooltalent en ben je opzoek naar een docent die je kan helpen om toegelaten te worden op het conservatorium? Of wil je onderzoeken of dit iets voor jou zou zijn?

In Culemborg begeleid ik jongeren uit heel Nederland die graag willen kennismaken met de muziekwereld. Ik help bij het opbouwen van een goede technische en muzikale basis en samen kijken we hoe we jouw muzikale opleiding kunnen verrijken. Bijvoorbeeld door te auditeren bij een jeugdorkest of mee te doen aan een concours.

Zelf heb ik deze periode als jong talent als heel leuk, spannend en inspirerend ervaren en daarom geef ik graag mijn kennis en ervaring door.

- Neem contact op -

TILBURG

Conservatorium, Fontys Academy of the Arts

Op het conservatorium van Tilburg, Fontys Academy of the Arts, ben ik sinds 2020 hoofdvakdocent altviool en geef ik kamermuzieklessen voor de bachelor, vooropleiding en Young Musicians Academy (YMA).

Website Fontys

IJSSELSTEIN

Fulco Muziekonderwijs

In IJsselstein ben ik sinds 2020 aangesloten bij Fulco Muziekonderwijs, een collectief van zelfstandige muziekdocenten.

Hier geef ik altviool- en vioollessen op alle niveaus aan iedereen vanaf 4 jaar.

Website IJsselstein

bottom of page